Linssen schiet Feyenoord langs de Eagles

Linssen schiet Feyenoord langs de Eagles

Feyenoord met 2-0 langs Go Ahead Eagles

Feyenoord gaat na twee speelronden samen met PSV en SC Heerenveen aan de leiding in de Eredivisie. Zondag won Feyenoord dankzij twee doelpunten van Linssen met 2-0 van de Eagles.

Het midweeks avontuur in de Conference League hakt er zo langzamerhand bij de selectie van Feyenoord er wel in. Na de 5-0 tegen Elfsborg had de ploeg van trainer Slot het wel lastig met het gepromoveerde Go Ahead Eagles.

De ploeg uit Deventer beet zich wel vast in Feyenoord, maar ondanks dat trok Feyenoord na rust de wedstrijd na zich toe. Linssen met een intikker en een goed schot bezorgde Feyenoord de drie punten.

Kijk komend weekend via de Formule 1 livestream naar de Grand Prix van België. De voetbalwedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn weer live te zien via de gratis voetbal livestream. Mis geen Sport en kijk alles online via een Gratis Sport kijken livestream.

Samenvatting
Feyenoord pas na rust langs Go Ahead Eagles
Artikel naam
Feyenoord pas na rust langs Go Ahead Eagles
Beschrijving
Feyenoord is samen met PSV en SC Heerenveen koploper in de Eredivisie. Zondagmiddag won Feyenoord met 2-0 van Go Ahead Eagles.
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766