Australian Open 2021

Kwalificatietoernooi Australian Open in Qatar

Kwalificatietoernooi op 10 januari van start in Doha

Het Kwalificatietoernooi van de Australian Open gaat volgende week van start in Qatar. De wedstrijden zullen gaan plaatsvinden in Doha.

De kwalificaties voor het eerste grandslamtoernooi van het jaar zullen eenmalig plaatsvinden in Qatar, van 10 tot en met 13 januari. Dat geeft alle spelers de kans om tijdig af te reizen naar Melbourne. Alle spelers en stafleden moeten bij aankomst in Australië immers een quarantaine van 14 dagen respecteren.

Het toernooi in Melbourne begint op 8 februari. In aanloop naar de eerste Grand Slam van het jaar zijn er in Australië nog een aantal toernooien waardoor de spelers kunnen wennen aan de omstandigheden.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin