di. sep 21st, 2021
Waterpolo

Oranje op jacht naar Olympisch ticket in Triest

Het Nederlandse waterpolo team reist deze week zonder Kitty Lynn Joustra af naar het OKT wat plaats vind in het Italiaanse Triest.

Joustra brak afgelopen week bij een training een pink en mist daardoor het belangrijke toernooi. Nederland speelt van 19 tot en met 24 januari in een groep tegen Slowakije, Italië en Frankrijk. In totaal doen er acht landen mee en er zijn maar twee tickets te verdienen voor de Olympische Spelen komende zomer in Tokio.

Bondscoach Arno Havinga heeft de volgende spelers opgeroepen voor het OKT: Brigitte Sleeking, Nomi Stomphorst, Debby Willemsz, Sabrina van der Sloot, Vivian Sevenich, Simone van de Kraats, Iris Wolves, Dagmar Genee, Maud Megens, Maartje Keuning, Ilse
Koolhaas, Joanne Koenders en Bente Rogge

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766