Kiki Bertens

Kiki Bertens mist Australian Open in februari

Bertens hoopt in maart haar rentree te maken

Kiki Bertens zal vanaf 8 februari niet meedoen aan de Australian Open in Melbourne. Het toernooi komt voor de 29-jarige Wateringse te vroeg.

Bertens liet zich in het najaar opereren aan haar achillespees en het herstel gaat naar wens. “Mijn herstel gaat goed, maar helaas heb ik de moeilijke beslissing moeten nemen om Australië dit jaar over te slaan”, schrijft Bertens dinsdag op sociale media. “Het komt te vroeg en het risico is te groot. Ik blijf hard werken en hoop in maart weer op de baan te staan.”

Bertens liet in december al doorschemeren dat deelname aan het eerste Grand Slam toernooi van het jaar een moeilijk verhaal zou gaan worden.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin