Kijk hier via een livestream Nederland – Noorwegen

Kijk hier via een livestream Nederland – Noorwegen

Nederland – Noorwegen volgen via een livestream

Kijk hier via een livestream Nederland – Noorwegen. De alles beslissende WK-kwalificatie voor het WK in Qatar 2022 zie je hier nu live.

Klus klaren

Het word vanavond een door die wedstrijd voor het Nederlands elftal. Afgelopen weekend speelde Oranje met 2-2 gelijk in Montenegro waardoor directe deelname aan het wereldkampioenschap voetbal nog lang niet zeker is. In de Rotterdamse Kuip zullen de manschappen van bondscoach Louis van Gaal de klus moeten klaren.

Het Nederlands elftal gaat in een groep met Noorwegen en Turkije met 20 punten uit 9 duels aan de leiding. De Turken en de Noren volgen met 18 punten. Omdat het doelsaldo van Oranje veel beter is dan de Noren en de Turken volstaat een gelijkspel voor rechtstreekse kwalificatie. Oranje kan zich geen misstap veroorloven en heeft het dus allemaal nog volkomen in eigen hand.

Nederland – Noorwegen op tv en via een livestream

De wedstrijd Nederland – Noorwegen word donderdagavond live uitgezonden door de NOS op NPO 3. De uitgebreide voorbeschouwing vanuit de Kuip begint om 20.00 uur. Ook is de wedstrijd vanavond online te zien via de website van de NPO. KLIK HIER en kijk nu live naar de wedstrijd Nederland – Noorwegen. Het is ook mogelijk om de wedstrijd via deze link live te beluisteren via NPO Radio 1.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766