Kijk hier nu Canada – Suriname via een livestream

Kijk hier nu Canada – Suriname via een livestream

Livestream Canada – Suriname

Kijk hier nu Canada – Suriname via een livestream. Om 03.05 uur kijk je de Natio ook live online via een goed werkende voetbal stream op onze website.

Bereikt Suriname de volgende ronde van de WK-kwalificatie? Alles behoort tot de mogelijkheden, maar dan zal Suriname wel in Chicago moeten winnen van het Canadese elftal. Canada heeft aan een punt genoeg om een ronde verder te komen. Dit komt omdat zij een beter doelsaldo hebben ten opzichte van de Natio.

Met Dean Gorré aan het roer won Suriname de eerste drie kwalificatieduels van de Kaaimaneilanden, Aruba en van Bermuda. Vannacht zal de laatste horde Canada nog genomen moeten worden. De Natio heeft de beschikking over spelers die spelen in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Voldoende kwaliteit om het klusje vannacht in Chicago te klaren.

Gratis livestream Canada – Suriname

Heb je Ziggo Sport? Dan kan je de wedstrijd kijken via kanaal 14. De voorbeschouwing begint om 02.55 en de wedstrijd om 03.05 uur. Maar niet getreurd als je geen Ziggo Sport hebben want diverse websites zenden de wedstrijd namelijk ook gratis online uit. Kijk Canada – Suriname bijvoorbeeld via een voetbal livestream van Gratis Sport Kijken.

Ook is de wedstrijd online te zien via de bekende websites als Hesgoal en LIVE TV. Maar via Actueel Sportnieuws kan je ook andere handige voetbal livestreams vinden en hoef je de Spelen in Tokio niet te missen via een stream. Hou je van Formule 1? Kijk dan elke race gratis via de Formule 1 livestream pagina die we op onze website ter beschikking hebben.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766