Kijk de Grand Prix van Qatar via een Formule 1 livestream

Kijk de Grand Prix van Qatar via een Formule 1 livestream

Grand Prix Qatar kijken via een livestream

Het hele weekend kan je de Formule 1 Grand Prix van Qatar ook online kijken via een livestream. Vind nu hier tips en kijk F1 gratis.

Met nog drie races te gaan is de strijd om de wereldtitel nog steeds ongekend spannend. Max Verstappen heeft in de WK-stand 14 punten voorsprong op Lewis Hamilton. Vorige week was de Mercedes van Hamilton veel sneller dan die van Verstappen die echt aan de bak moet nog de komende wedstrijd. Vind nu hier het programma voor de Grand Prix van Qatar.

Grand Prix Qatar live op de televisie

De F1 Grand Prix van Qatar is natuurlijk ook weer live op de televisie te zien. Om alle vrije trainingen, kwalificatie en de race te kijken zul je moeten afstemmen op Ziggo Sport. Voor deze zender heb je wel een abonnement nodig want anders is het onmogelijk om naar F1 te kijken. Nog een abonnement? Bel dan nu je provider.

Het hele weekend zend Ziggo Sport dus alles uit. De race op zondag begint om 15.00 uur. De voorbeschouwing vanuit de studio met Rob Kamphues en Robert Doornbos zal om 13.45 uur gaan beginnen. Vrijdagavond om 22.30 uur is er op Ziggo  Sport nog het Formule 1 cafe waar na beschouwd zal worden op de eerste twee vrije trainingen en voorbeschouwd worden op de kwalificatie van zaterdag.

Wij wensen je dit weekend ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Qatar die gereden zal worden op het Losail International Circuit wat we kennen van de Moto GP.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766