di. sep 21st, 2021
Robin van Roosmalen

Melissa van Roosmalen overleden na tragisch ongeluk op de A2

Een heftig drama vandaag voor kickbokser Robin van Roosmalen. Bij een ongeluk op de A2 is van Roosmalen gewond geraakt en diens zus Melissa (29) omgekomen. Dat meldt De Telegraaf.

Van Roosmalen ligt gewond in het ziekenhuis en zal donderdag geopereerd worden. De 31-jarige kickbokser heeft bij het ongeluk diverse breuken opgelopen, maar is aanspreekbaar.

Het tragische ongeluk gebeurde op de A2. Terwijl van Roosmalen en zijn zus op de vluchtstrook stonden knalde een vrachtwagen vol op de achterkant van de auto die vervolgens meters weggeslingerd werd. De chauffeur is na het ongeluk opgepakt.

Actueel Sportnieuws wenst de familie en vrienden ontzettend veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766