FC Groningen

Kerk schiet FC Utrecht in blessuretijd naast FC Groningen

FC Groningen verspeeld 0-2 voorsprong in de Galgenwaard

FC Utrecht heeft zaterdagavond in de eredivisie een punt weten te pakken tegen FC Groningen. Het duel in de Galgenwaard eindigde in 2-2.

FC Groningen had in de eerste helft een 0-2 voorsprong genomen door een treffer van Joosten en van de Noor Larsen. FC Utrecht maakte in de eerste helft een hele tamme indruk en stichtte weinig gevaar. Utrecht kwam via Ramselaar wel voor rust toch terug tot 1-2.

Na rust was de thuisploeg sterker dan FC Groningen. Groningen leek, ondanks kansen van FC Utrecht met de winst aan de haal te gaan, maar Kerk dacht daar in de 95ste minuut anders over door de 2-2 te maken.

Voor FC Utrecht was het dit seizoen al het negende gelijke spel. Met 18 punten staat Utrecht tiende in de eredivisie. FC Groningen staat met 27 punten uit 15 duels keurig op een zevende plaats.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin