Wilco Kelderman

Kelderman loopt hersenschudding op bij aanrijding

Drietal renners naar het ziekenhuis gebracht

Wielrenner Wilco Kelderman heeft zaterdag een hersenschudding opgelopen na een aanrijding. Dat laat het team van Bora-Hansgrohe weten op Twitter.

“Vandaag waren sommige renners betrokken bij een ongeluk met een auto. Kelderman, Rüdiger Selig en Andreas Schillinger zijn bij bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. Wilco en Rudi hebben een hersenschudding opgelopen, terwijl Andreas in afwachting is van een de laatste onderzoeken”, aldus Bora.

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Volgens Cyclingnews waren naast Kelderman, Selig en Schillinger ook Marcus Burghardt, Anton Palzer, Maximilian Schachmann en Michael Schwarzmann ten val gekomen. Zij lijken in ieder geval geen zware verwondingen te hebben opgelopen, want zij konden op eigen kracht terugkeren naar het hotel van Bora.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin