di. sep 21st, 2021
Steunpakket voor amateurclubs verlengt (Foto Wikipedia)

Steunpakket voor amateursport verlengt tot eind juni

Het kabinet stelt 240 miljoen beschikbaar voor de amateursport. Dit steunpakket is voor alle verenigingen die door de coronacrisis hard getroffen zijn.

Het steunfonds werd vorig jaar al ingezet en is donderdag verlengd tot eind juni. Amateurclubs, ijsbanen, zwembaden en verhuurders van sportaccommodaties kunnen hier aanspraak op maken.

Gerard Dielessen van NOC*NSF is erg blij met het extra steunpakket. “Het is goed dat het kabinet onze zorgen over de lokale sportclubs en de sportbonden deelt en expliciet aandacht aan sport besteedt in het nieuwe net aangekondigde steunpakket.”

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766