di. sep 21st, 2021
FC Den Bosch - Jong AZ

FC Den Bosch wacht al 15 duels op een overwinning

Jong AZ heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch weten te winnen. De Alkmaarders wonnen met 1-2.

Daarmee word FC Den Bosch dieper in het moeras gedrukt. De Brabanders wonnen op 22 september voor het laatst een wedstrijd. De 15 wedstrijden daarna werd er 15 keer niet gewonnen.

FC Den Bosch kwam door van Moorsel nog wel op een 1-0 voorsprong in de eerste helft. Evjen en Duin scoorden voor Jong AZ. FC Den Bosch staat samen met FC Dordrecht onderaan in de Eerste Divisie met 11 punten. Jong AZ staat door de winst nu 18e met 15 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766