Sneeuw1 (Foto Pixabay)

Jaja dit weekend lokaal 5 cm sneeuw en code geel voor gladheid

Code geel voor sneeuw en gladheid op zaterdag

We krijgen sneeuw! sneeuw? ja sneeuw en misschien lokaal wel 5 centimeter. Nederland is bijna in paniek en er geld code geel voor gladheid.

Vijf eredivisie duels

Wellicht heeft de sneeuw zaterdagavond nog invloed op de wedstrijden in de eredivisie. Er worden vijf wedstrijden gespeeld dus aan de clubs is het om de sneeuwschuivers standby te gaan zetten.

Hoeveel sneeuw?

Hoe zit dat nu met die sneeuw? Zaterdagmiddag gaat het vanuit het westen sneeuwen zeggen de weergoden. Later in de avond is het noorden en oosten aan de beurt. Weerplaza verwacht geen grote hoeveelheden.  Vanaf zondag word het weer dooi en zijn we weer van de problemen af.

Sneeuw (bron weerplaza.nl)
Sneeuw (bron weerplaza.nl)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin