di. sep 21st, 2021
Klaas-Jan Huntelaar

Huntelaar gaat er nog een nachtje over slapen

Klaas-Jan Huntelaar was donderdagavond in de Grolsch Veste de gevierde man met zijn twee treffers tegen FC Twente. De 37-jarige goalgetter kan terug naar Schalke 04 maar twijfelt.

“Ik speel nu 6,5 jaar bij Ajax en ik heb 7 jaar bij Schalke 04 gespeeld. Het zijn de clubs waar ik het meeste mee hebt”, zegt Huntelaar in gesprek met ESPN. “Ik vind het moeilijk om nu te zeggen wat er gaat gebeuren. Ajax doet mee om de titel en Schalke 04 heeft me misschien harder nodig”, doelt Huntelaar op de slechte klassering van de Duitsers in de Bundesliga.

Huntelaar weet absoluut nog niet wat hij gaat doen. Wel heeft hij met Ajax technische directeur er over gesproken. “Ja hij heeft gezegd we zullen kijken. Ik ga er toch nog maar even een nachtje over nadenken,” besluit Huntelaar.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766