di. sep 21st, 2021
Go Ahead Eagles - SC Heerenveen

Heerenveen eerste koploper in de Eredivisie

Heerenveen is in de eredivisie goed begonnen met een overwinning op Go Ahead Eagles. De Friezen wonnen met 1-0 in de Adelaarshorst.

De winnende goal van Halilovic kwam iets wat gelukkig tot stand. De Kroaat zag zijn schot via het been van Lukassen langs de kansloze doelman Hahn in de bovenhoek verdwijnen.

Heerenveen had niet veel te duchten van het gepromoveerde Go Ahead, maar zag de thuisploeg in het slotkwartier nog wel wat kansen krijgen, maar Cardona en Botos hadden het vizier niet helemaal op scherp.

Kijk dit weekend via de gratis voetbal livestream op onze website live naar meer wedstrijden in de Eredivisie waaronder Heracles Almelo – PSV.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766