di. sep 21st, 2021
Handbal

Smits schiet Oranje 1 seconde voor tijd naar 27-27

Het Nederlands handbalteam heeft in de EK kwalificatie zondagavond voor een enorme stunt gezorgd door een punt te pakken bij Slovenië.

Nederland wat afgelopen vrijdag nog met 23-34 in Almere een pak slaag kreeg van de Slovenen wisten zondagavond met 27-27 gelijk te spelen tegen de nummer 4 van het vorige EK.

Kaj Smits nam Oranje in Celje bij de hand. Smits die zijn 50ste interland speelde maakte negen treffers. Met name de laatste treffer een seconde voor tijd was ontzettend belangrijk. Met het bonuspunt blijft Oranje in de race voor plaatsing voor het EK van 2022 in Hongarije en Slovenië.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766