Nederland - Slovenië

Handbalheren na rust hard onderuit tegen Slovenië

Nederland in tweede helft niet opgewassen tegen Slovenen

De Nederlandse handbalheren hebben hun tweede EK-kwalificatie wedstrijd verloren. In Almere was Slovenië met 23-34 veel te sterk voor Oranje.

Nederland speelde in de eerste helft wel een prima wedstrijd tegen de nummer vier van het EK van 2020. Oranje stond bij de rust zowaar op een voorsprong van 15-14.

Na rust schakelden de Slovenen een tandje bij en had Nederland niks meer in te brengen. Door de nederlaag staat Oranje nu derde in de groep met 2 punten uit 2 wedstrijden. Slovenië en Polen gaan aan de leiding met 2 punten uit 1 duel. De Turken staan met 0 uit 2 onderaan.

Zondag speelt Nederland de tweede wedstrijd tegen Slovenië. De nummers 1 en 2 en de vier beste nummers drie in de kwalificatiegroep plaatsen zich voor het EK wat in 2022 plaats vind in Hongarije en Slovenië.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin