Gratis livestream Formule 1 Grand Prix van België

Gratis livestream Formule 1 Grand Prix van België

Grand Prix van België kijken via een livestream

Komend weekend kijk je het hele weekend hier via een gratis livestream naar de Formule 1 Grand Prix van België. Check nu deze pagina voor gratis F1 streams.

Formule 1 livestream

Spa-Francorchamps

Na een zomerbreak van vier weken mogen de Formule 1 coureurs dit weekend weer los. Dit weekend staat in de Ardennen op het circuit Spa-Francorchamps de Grand Prix van België op de kalender. Het gaat een heel erg interessant F1 weekend worden want ook het weer kan dit weekend wel eens een hele grote rol gaan spelen.

Volgens de weerdeskundigen is een bui komend weekend niet uitgesloten. Met name vrijdag kan het tijdens de eerste twee vrije trainingen wel eens behoorlijk nat gaan worden. Omdat we nu nog aan het begin van de week zitten is het allemaal nog even lastig inschatten hoe het echt zal gaan verlopen.

Formule 1 Grand Prix van België

Het Circuit

Bouw: 1921
Eerste F1-race: 1950
Locatie: Francorchamps (België)
Lengte: 7.004 km
Aantal bochten: 19
Meeste overwinningen: Michael Schumacher (6)
Ronderecord: Lewis Hamilton (1 min. 41 sec. 252 in 2020)

Met zijn 7,0004 km is het circuit het langste op de huidige F1-kalender. Met de 102,2 meter tussen het hoogste en het laagste punt van het parcours zorgt het circuit ook voor het grootste aantal hoogtemeters van het seizoen. En aangezien de Ardennen de meest regenachtige regio van België zijn, hebben de bolides al 20 opeenvolgende edities in de regen gereden! In onderstaande video nog wat meer extra informatie over Spa Francorchamps.

Formule 1 livestream

Formule 1 livestream

De Formule 1 Grand Prix van België zal komend weekend in Nederland alleen te zien zijn via sportzender Ziggo Sport. Zowel de vrije trainingen, kwalificatie als de race zijn bij Ziggo Sport te zien.  Het programma voor het raceweekend ziet er als volgt uit.

27-augustus | 11:30 – 13:00 Eerste vrije training
27-augustus | 15:00 – 16:30 Tweede vrije training
28-augustus | 12:00 – 13:00 Derde vrije training
28-augustus | 15:00 – 16:00 Kwalificatie
29-augustus | 15:00 – 17:00 Race

Heb je geen Ziggo Sport maar je wilt dit weekend wel naar de Formule 1 Grand Prix van België kijken? Dan kan je een kijkje nemen via websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE Sport om gratis online naar de race te kijken. Kijk komend weekend via de Formule 1 livestream naar de Grand Prix van België. De voetbalwedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn weer live te zien via de gratis voetbal livestream. Mis geen Sport en kijk alles online via een Gratis Sport kijken livestream.

Samenvatting
Gratis Grand Prix van België kijken via een gratis livestream
Artikel naam
Gratis Grand Prix van België kijken via een gratis livestream
Beschrijving
Wil je dit weekend de Formule 1 kijken via een livestream? Check dan deze pagina en kijk hier gratis naar de Formule 1 Grand Prix van België.
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766