Grand Prix Abu Dhabi gratis livestream

Grand Prix Abu Dhabi gratis livestream

Gratis kijken via een livestream naar de Abu Dhabi Grand Prix

Zondag 12 december weten we of Max Verstappen of Lewis Hamilton wereldkampioen zal gaan worden. Kijk hier de Grand Prix Abu Dhabi via een gratis livestream.

Verstappen en Hamilton staan met nog één race te gaan op evenveel punten. De kopman van Red Bull Racing en zevenvoudig wereldkampioen Hamilton van Mercedes hebben beiden 369,5 punten. In Abu Dhabi zal het allemaal beslist gaan worden. Wie gaat er met de wereldtitel aan de haal?

Abu Dhabi livestream

De Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi zal zondag live te zien zijn via Ziggo Sport. De voorbeschouwing op de race begint al om 12.05 uur. Ook zijn via de zender natuurlijk de vrije trainingen en kwalificatie live te zien. Heb je nog geen abonnement op dit kanaal en wil je de race van het jaar niet missen bel dan je provider en sluit een abonnement af.

Abu Dhabi GP livestream 1

Abu Dhabi GP livestream 2

Abu Dhabi GP livestream 3

Abu Dhabi GP livestream 4

Actueel Sportnieuws heeft niet de rechten om de Formule 1 race live uit te zenden. Toch kunnen we je via onze website wel handige linkjes aanbieden die je kan vinden hier boven. Via deze pagina’s kan je mogelijk online naar de vrije training, kwalificatie en de race kijken. Check ze nu en wij wensen je veel plezier toe met de finale van het wereldkampioenschap der Formule 1 2021.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766