Glory Collision 3 livestream

Glory Collision 3 livestream

Glory Collision 3 kijken via een gratis livestream

Kijk hier vanavond Glory Collision 3 via een livestream. De hoofdpartij vanavond gaat tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

Programma

De partijen van vanavond worden vanaf 20.00 uur live uitgezonden doormiddel van een livestream. Voor slechts € 19.99 kun je via de website van Glory live naar alle partijen kijken. In onderstaand overzicht de partijen die vanavond in het Gelredome in Arnhem gespeeld zullen gaan worden.

18.00 uur

Nabiyev – Jones (weltergewicht)
Adamchuk – Ulianov (feathergewicht)
Baker – Serkan (middelgewicht)
Koprivlenski – Gazani (lichtgewicht)

20.00 uur

Verhoeven – Ben Saddik (zwaargewicht, wereldtitel)
Saki – McSweeney (zwaargewicht)
Hamicha – Maximo (weltergewicht)
Abena – Maslobojev (licht zwaargewicht)
Adegbuyi – Plazibat (zwaargewicht)
Duut – King (licht zwaargewicht)

Livestream Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik
Livestream Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik

Livestream

Hesgoal

Deze website zend vrijwel alle sporten wel online uit. Voetbal uit diverse internationale voetbalcompetities, maar ook formule 1, tennis, darts maar ook hockey, atletiek, cricket. Het assortiment bij deze website is groot.

LIVE TV

Ook LIVE TV staat bekend om haar brede assortiment aan sport wat er live te zien is. Of je nu Champions League voetbal wilt kijken of rugby, kickboxing het is allemaal wel te vinden via deze website. De streams zijn over het algemeen het beste te openen via een desktop.

365LIVE

Handig toch? weer een pagina waar live sport makkelijk te vinden is. Ook via 365LIVE kan je veel sport gratis kijken via een livestream. Ook hier zijn hockey, volleybal en voetbal streams te vinden. Wel komen er zo nu en dan advertenties in beeld als je de stream wil starten. Een tip? Klik er een paar keer op en je zult zien dat de stream automatisch begint te spelen. En zo kijk je opnieuw gratis sport online via een gratis live stream.

 

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766