ADO Den Haag - VVV

Giorgos Giakoumakis vloert ADO in eigen huis met 4 goals

Giakoumakis loopt 1 op 1 in de eredivisie

Er staat momenteel geen maat op de Griekse spits Giorgos Giakoumakis van VVV-Venlo. Met vier treffers vloerde de aanvaller persoonlijk ADO den Haag met 1-4.

Met 16 treffers uit 16 duels loopt Giakoumakis nu 1 op 1 in de eredivisie en is hij ook de topscoorder. In Den Haag zal de verdediging van ADO de spits niet snel meer vergeten. Voor rust maakte hij de 0-1.

Na rust wist de spits nog drie keer te scoren. Bourard deed nog wel iets terug tussendoor voor ADO, maar de punten gingen mee naar het zuiden van Nederland. VVV staat met 15 punten nu veertiende. ADO staat zestiende met 10 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin