Gerwyn Price wereldkampioen

Gerwyn Price wint PDC WK Darts 2021

Price in finale te sterk voor Anderson

Gerwyn Price heeft zondagavond in Alexandra Palace in Londen het PDC WK Darts 2021 gewonnen. De Welshman versloeg in de finale de Schot Gary Anderson met 7-3.

Price speelde tegen Anderson misschien wel één van zijn beste wedstrijden ooit. The Iceman was in de eerste zeven sets zo koel als een kikker en gooide alle dubbel 20 raak. Bij een voorsprong van 6-1 in sets lag de titel voor het grijpen.

Toch kwam er daarna wat meer spanning op de arm te staan en begon zowaar Price ook te missen. Na 9 gemiste matchdarts wist Anderson terug te komen tot 6-3. Heel even lonkte zelfs 6-4, maar Price verzilverde zijn kans op dubbel 5 en greep voor het eerst in zijn carrière de wereldtitel.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin