SC Heerenveen - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard en VVV pakken drie punten

Fortuna en VVV doen goede zaken

Fortuna Sittard en VVV-Venlo hebben zondagmiddag in de eredivisie drie punten gepakt. Fortuna Sittard versloeg SC Heerenveen en VVV was te sterk voor Willem II.

Fortuna Sittard won in Friesland met 1-3 van Heerenveen. Rienstra, Cox en Flemming zorgden in de eerste helft al voor een 0-3 voorsprong. In de tweede helft scoorde Henk Veerman namens de Friezen de eretreffer.

VVV-Venlo won pas in de blessuretijd van Willem II. De Tilburgers namen in Venlo een 0-1 voorsprong in de eerste helft toen van der Heijden de bal binnen tikte. In de laatste 10 minuten zorgde de Griek Giakoumakis met twee Venlose treffers voor een 2-1 eindstand.

VVV-Venlo - Willem II
VVV-Venlo – Willem II

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin