Lando Norris (Foto Wikimedia Commons)

Formule 1 coureur Lando Norris besmet met coronavirus

Norris heeft geen klachten en zit in quarantaine

Lando Norris is besmet met het coronavirus. De 21-jarige Brit van het team van McLaren is zijn reuk en smaakvermogen verloren, maar heeft verder geen klachten.

Norris liep het virus op tijdens zijn vakantie in Dubai en moet daar nu 14 dagen in quarantaine blijven op zijn hotelkamer. “Gisteren heb ik mijn gevoel voor smaak en reuk verloren, waarna ik mij direct heb laten testen”, schrijft Norris dinsdag op sociale media. “De uitslag van de test was positief. Ik voel me goed en heb verder geen symptomen.”

Norris is de vierde coureur die besmet is geraakt met het virus. Tijdens het afgelopen Formule 1-seizoen misten Sergio Pérez, Lance Stroll en Lewis Hamilton één of meerdere races vanwege een coronabesmetting.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin