di. sep 21st, 2021
Feyenoord - FC Luzern

Feyenoord nu tegen IF Elfsborg

Feyenoord heeft donderdagavond in de eigen Rotterdamse Kuip ook de tweede wedstrijd tegen FC Luzern in de Confederations League weten te winnen.

Feyenoord wat vorige week in Zwitserland ook al de heenwedstrijd won met 3-0, won donderdagavond opnieuw met 3-0. Jahanbaksh en Sinisterra maakten de doelpunten.

Feyenoord zal nu in een dubbele ontmoeting met het Zweedse IF Elfsborg moeten proberen om de groepsfase van de Confederations League te bereiken.

Kijk dit weekend gratis Eredivisie voetbal via de voetbal livestream pagina en via de Gratis Sport Kijken voetbal livestreams.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766