di. sep 21st, 2021
Sneeuw eredivisie

Fortuna Sittard nestelt zich in de middenmoot

FC Utrecht en Fortuna Sittard mogen in de eredivisie drie punten bijschrijven. Beide clubs wonnen zaterdagavond hun wedstrijd in de eredivisie.

FC Utrecht versloeg in eigen stadion Heracles Almelo met 2-0. Van de Streek opende in de eerste helft de score. In de tweede helft maakte Dalmau de tweede Utrechtse treffer.

Fortuna Sittard won verdiend met 2-0 in Zwolle van PEC. Flemming opende na rust met een prachtig schot de score. Vlak voor tijd tilde Seuntjens de stand naar 2-0.

FC Utrecht en Fortuna Sittard staan door hun overwinning in de middenmooit. Utrecht staat tiende met 21 punten. Fortuna Sittard rukt op naar de elfde plaats met 19 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766