VVV-Venlo - FC Groningen

FC Groningen steelt de punten in Venlo

El Hankouri knalt vlak voor tijd winnende goal tegen de touwen

FC Groningen heeft zaterdagavond punten gesteeld in Venlo. De ploeg van trainer Danny Buijs won tegen VVV-Venlo met 1-0.

De winnende goal kwam op naam van Mo El Hankouri die vlak voor tijd met een prachtig schot de doelman van VVV helemaal kansloos liet. FC Groningen speelde 70 minuten met 10 man omdat aanvoerder Azor Matusiwa twee keer geel kreeg van scheidrechter Bas Nijhuis.

De Venlonaren die flink in de penarie zitten in de strijd tegen degradatie maakten via Jahcuroo Roemer nog wel een doelpunt, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

FC Groningen ligt met 46 punten uit 28 duels op koers voor een play-off plaats. VVV moet met 22 punten en een zestiende plaats nog flink aan de bak om degradatie te voorkomen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin