di. sep 21st, 2021
Willem II - FC Groningen

Groningen trekt via El Hankouri aan het langste eind

FC Groningen heeft in een knotsgek duel drie punten gepakt tegen Willem II. In blessuretijd maakte El Hankouri de winnende treffer.

FC Groningen won in Tilburg met 3-2. Via El Hankouri kwamen de gasten uit Groningen vlak na rust op een 0-1 voorsprong. Toch knokte Willem II zich terug en maakte het via Nunnely en een eigen doelpunt van Dammes de 1-1 en de 2-1.

Toch knokte FC Groningen zich terug. Vijf minuten voor tijd knikte Itakura de 2-2 binnen, en diep in blessuretijd schoot El Hankouri de 2-3 tegen de touwen.

FC Groningen doet in de eredivisie ook volop mee om de prijzen. Met 30 punten uit 16 duels staat de ploeg van trainer Buijs zesde. Willem II moet zich met 9 uit 16 op een zeventiende plaats zorgen gaan maken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766