di. sep 21st, 2021
FC Den Bosch

Den Bosch doet laatste plaats over aan FC Dordrecht

FC Den Bosch heeft zaterdagmiddag in de Keuken Kampioen Divisie een punt gepakt tegen NAC Breda. De Brabantse Derby eindigde in 1-1.

Postema die gehuurd word van FC Groningen maakte op slag van rust de openingstreffer. Van Hooijdonk maakte na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker.

Hoewel Den Bosch daardoor al achttien competitieduels op een overwinning wacht, wordt de rode lantaarn wel overgedaan aan FC Dordrecht, zij het op doelsaldo.

Voor NAC is het al het derde puntenverlies op rij. De ploeg van coach Maurice Steijn lijkt directe promotie uit het hoofd te kunnen zetten. De achterstand op SC Cambuur en Almere City bedraagt twaalf punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766