F1 Portuguese GP kwalificatie live stream

F1 Portuguese GP kwalificatie live stream

Live kwalificatie Portuguese GP kwalificatie

Vanmiddag om 16.00 uur kijk je hier via een live stream gratis naar de F1 Portuguese GP kwalificatie. Wie pakt de pole position in Portimao

De Formule 1 Grand Prix van Portugal is pas zondagmiddag om 16.00 uur, maar vanmiddag zal het ontzettend spannend gaan worden wie de pole position gaat pakken. Lukt het Max Verstappen? of kaapt Lewis Hamilton of Valtteri Bottas de pole voor de neus van de Nederlander van Red Bull Racing weg?

F1 streams

De kwalificatie voor de Grand Prix van Portugal is vanmiddag vanaf 16.00 uur ook live te zien via Ziggo Sport. Mocht je nou deze zender niet kunnen ontvangen dan is het mogelijk om online gratis F1 te kijken. Op onze website vind je handige linkjes om live en gratis naar de Portuguese GP kwalificatie te kijken via deze live stream.

Maar ook via Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766