EK Judo livestream (Foto Wikipedia)

EK Judo 2021 | LIVESTREAM | Live judo kijken

EK judo 2021 livestream

Van vrijdag 16 tot en met 18 april vind in het Portugese Lissabon het EK Judo plaats. Het toernooi is via deze livestream drie dagen online te zien.

live via IJF

Het EK Judo in Lissabon word live uitgezonden door een livestream van de Internationale Judofederatie. De voorrondes beginnen dagelijks om 11.00 uur, de finales om 17.00 uur. Om het judo gratis te kunnen kijken dien je je wel te registreren als gebruiker.

Selectie TeamNL

Vrouwen: Naomi van Krevel (-52 kg), Sanne Verhagen (-57 kg), Juul Franssen (-63 kg), Sanne Vermeer (-63 kg), Kim Polling (-70 kg), Sanne van Dijke (-70 kg), Marhinde Verkerk (-78 kg) en Guusje Steenhuis (-78 kg).

Mannen: Noël van ’t End (-90 kg), Jesper Smink (-90 kg), Michael Korrel (-100 kg), Henk Grol (+100 kg), Roy Meyer (+100 kg).

Tornike Tjsakadoea (-60 kg), Frank de Wit (-81 kg) en Simeon Catharina (-100 kg) ontbreken in de selectie. Alle drie de judoka’s zijn onvoldoende hersteld van een coronabesmetting.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin