Vitesse - FC Utrecht

Doekhi schiet Vitesse naar de tweede plaats in de eredivisie

Vitesse komt op gelijke hoogte met Ajax

Dankzij een doelpunt van Danilo Doekhi heeft Vitesse dinsdagavond in de eredivisie de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met 1-0 weten te winnen.

Doekhi maakte halverwege de eerste helft de winnende treffer. FC Utrecht speelde opnieuw geen groots voetbal. In Arnhem kreeg het wel met Kerk in de tweede helft een dot van een kans, maar de vleugelspits maaide bij een uithaal over de bal.

Vitesse mengt zich door de overwinning in de strijd om de eerste plaats. De Arnhemmers hebben 35 punten uit 16 duels en staan daarmee op gelijke hoogte van Ajax. De Amsterdammers spelen woensdagavond in Enschede de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin