Marc Hirschi

DMS en wielrenner Marc Hirschi per direct uit elkaar

DSM en Hirschi willen niet reageren op kwestie

DSM en Marc Hirschi gaan per direct uit elkaar. De Nederlandse wielerformatie heeft laten weten dat het contract met de Zwitser per direct is ontbonden.

Een reden voor de breuk is niet bekend gemaakt. Zowel DSM als Hirschi willen niet reageren op het verscheuren van het contract wat nog liep tot eind 2021.

De wereldkampioen bij de junioren van 2018 won vorig jaar een etappe in de Tour de France, waarin hij ook werd verkozen tot strijdlustigste renner. Daarnaast zegevierde Hirschi in de Waalse Pijl, werd hij knap derde op de WK en eindigde hij als tweede in Luik-Bastenaken-Luik.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin