De Klassieker livestream: Feyenoord – Ajax

De Klassieker livestream: Feyenoord – Ajax

Feyenoord – Ajax livestream

De Klassieker livestream: Feyenoord – Ajax. Zondagmiddag kan je hier via een gratis eredivisie voetbal livestream naar Feyenoord – Ajax kijken.

In De Kuip zal er zondagmiddag geen publiek op de tribune zitten wegens de coronamaatregelen. Toch zal er wel gevoetbald worden, want ondanks de harde lockdown mag de professionele sport gewoon doorgaan. Wie gaat zondagmiddag deze editie van Feyenoord – Ajax winnen? De wedstrijd is live te zien via ESPN, maar ook via een gratis livestream.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Til, Kökcü, Toornstra, Linssen, Sinisterra

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer, Rensch, Timber, Martínez, Blind, Álvarez, Berghuis, Gravenberch, Antony, Haller, Tadic

Livestream Feyenoord – Ajax

Actueel Sportnieuws heeft geen rechten om het voetbal live uit te zenden zondagmiddag, maar er zijn online voldoende mogelijkheden om naar de wedstrijd te gaan kijken. Bekende websites als LIVE TV en Hesgoal staan er om bekend dat ze met regelmaat gratis voetbal online uitzenden. Je kan proberen om via hun websites naar de wedstrijd te kijken.

Zowel Feyenoord als Ajax hebben na zestien speelronden 36 punten. De verliezer van van deze topper zal dus sowieso als nummer drie de winterstop ingaan. Als PSV wint van RKC dan zijn de Eindhovenaren winterkampioen. Het beloofd nog een serieus leuk middagje voetbal te gaan worden en wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijd.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766