De Graafschap - Telstar

De Graafschap wint, NEC ontsnapt aan nederlaag

NEC buigt 0-2 achterstand om in winst

De Graafschap heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie een 2-0 overwinning geboekt op Telstar. NEC won na een 0-2 achterstand met 3-2 van Excelsior.

De Graafschap had na 45 minuten de overwinning al binnen. Konings en Seuntjens troffen doel. Door de overwinning blijft De Graafschap subtopper met 38 punten uit 19 duels.

NEC wint van Excelsior

NEC won in eigen stadion met 3-2 van Excelsior. De Rotterdammers namen via Zwarts en van Rooijen een 0-2 voorsprong. Na rust scoorde Okita de 1-2. Het duel kantelde toen Ormonde-Ottewil met rood van het veld moest. Via El Karouani en Bruijn wist NEC alsnog te winnen.

NEC staat nu vijfde met 34 punten. Excelsior wat geen best seizoen kent is terug te vinden op een vijftiende stek met slechts 20 punten.

Drie punten Jong FC Utrecht

MVV verloor thuis met 0-2 van Jong FC Utrecht. MVV wat tot dusverre een kleurloos seizoen speelt verloor door treffers van Velanas en Hilterman. Jong FC Utrecht klimt door de zege naar de middenmoot met 25 punten. MVV staat met 16 punten zeventiende.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin