di. sep 21st, 2021
Darts nieuws

Darts en Formule 1 verdwijnen bij RTL7 en Ziggo Sport

Volgens Chris Woerts verdwijnt het darten bij RTL 7. Volgens de Sportmarketeer komt er een nieuwe partij die het darten live wil gaan uitzenden. Dat zei Woerts in het programma Veronica Inside.

Volgens Woerts wil het nieuwe tv kanaal van de Nordic Entertainment Group de rechten bij RTL 7 weg gaan kapen. “Ze willen die rechten bij RTL7 weghalen en uitgaan zenden via de nieuwe zender VIAPLAY.

Formule 1

Niet alleen het darten, maar ook de Formule 1 gaan naar de nieuwe zender. “Zij hebben het winnende bod neergelegd en daardoor hebben zij vanaf volgend jaar de rechten in handen”.

KLIK HIER en lees meer over de nieuwe sportzender VIAPLAY

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766