Curling (foto pxhere)

Curlingteam wint op WK van Duitsland

Curlingteam wint kraker tegen Duitsland

Het Nederlandse curlingteam speelt op het WK in Calgary (Canada) geen rol meer van betekenis. Toch wist het team wel even de kraker tegen Duitsland te winnen met 7-5.

Het betekende voor Team NL de tweede overwinning van dit toernooi. Daarna ging het al weer mis want tegen Japan ging Nederland weer met 5-7 onderuit. Met 2 overwinningen en acht nederlagen staat Nederland onderaan.

De eerste zes van het WK plaatsen zich rechtstreeks voor de Olympische Spelen in Beijing. Die top zes is voor Nederland niet meer mogelijk.  Vandaag speelt Nederland op het WK tegen de Verenigde Staten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin