di. sep 21st, 2021
Chris Froome

Froome bereid zich in Californië voor op nieuw wielerseizoen

Wielrenner Chris Froome gaat met zijn nieuwe ploeg Israel Start-Up Nation niet op trainingskamp in Spanje. De 35-jarige Brit blijft in Californië om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Het Israëlische WorldTour-team was in eerste instantie van plan de eerste trainingsstage van 2021 in Israël af te werken. Door de coronacrisis bleek dat echter niet mogelijk. Vanaf volgende week dinsdag is het team actief in Gerona.

Froome reed de afgelopen elf jaar voor INEOS en diens voorganger Sky. De Engelsman is van plan om in de Argentijnse rittenkoers Ronde van San Juan (24-31 januari) te debuteren voor Israel Start-Up Nation.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766