Cambuur onderuit, puntverlies voor Almere City

Cambuur onderuit, puntverlies voor Almere City

Cambuur thuis onderuit tegen Volendam

FC Volendam heeft SC Cambuur vrijdagavond getrakteerd op een nederlaag. De Volendammers wonnen met 0-1. Almere City FC verspeelde (0-0) punten tegen FC Eindhoven.

Volendam won dankzij een late treffer van Mulattieri met 1-0 van koploper SC Cambuur. Almere City FC had kunnen profiteren van de nederlaag, maar kwam thuis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen FC Eindhoven. Daardoor blijft Cambuur koploper met 46 punten, maar zit Almere City met 44 punten de Friezen op de hielen.

NAC pakt punt

NAC Breda pakte een punt tegen Roda JC. De nummer drie uit de Keuken Kampioen Divisie raakte vlak na rust verdediger Schouten kwijt met een rode kaart. Via Luijckx en een eigen doelpunt van Malone leek Roda JC drie punten te gaan pakken. Bilate maakte vlak voor tijd alsnog met een man minder de 2-2. El Allouchi had NAC in de derde minuut al op een 1-0 voorsprong gezet.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766