Cambuur – De Graafschap live stream

Cambuur – De Graafschap live stream

Kijk nu Cambuur – De Graafschap via een live stream

Vrijdagavond kijk je via Actueel Sportnieuws gratis naar Cambuur – De Graafschap via een voetbal live stream. De aftrap in Leeuwarden is om 20.00 uur.

Voor Cambuur staat er vanavond alleen nog maar prestige op het spel. De Friezen zijn kampioen geworden en zullen volgend jaar weer actief zijn op het hoogste niveau. Voor De Graafschap lonkt promotie, maar met zes punten voorsprong op Go Ahead Eagles en Almere City FC is er nog niks 100% zeker. De Graafschap moet winnen in Leeuwarden om officieus te promoveren naar de eredivisie.

Publiek

Het gaat vanavond in Leeuwarden waar ook publiek in het stadion aanwezig is een hele interessante wedstrijd worden tussen de nummer 1 en 2 van de KKD. Cambuur wil dolgraag voor eigen publiek laten zien waarom zij de terechte kampioen van de Eerste Divisie zijn. Het zal voor de ploeg uit de Achterhoek een loodzware wedstrijd worden om met een goed resultaat weer terug te kunnen keren naar Doetinchem.

De wedstrijd tussen Cambuur en De Graafschap is niet alleen live te zien via een KKD live stream, maar ook via ESPN. Dit kanaal zend op kanaal 1 alle wedstrijden uit via een schakelprogramma. Ga er vanavond dus maar even lekker voor zitten en kijk via voetbal livestreams of ESPN live naar de kraker Cambuur – De Graafschap.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766