Ajax nieuws

Brian Brobbey en Ajax naderen contractverlenging

Brobbey en Ajax wellicht toch met elkaar verder

Ajax en Brian Brobbey lijken met elkaar verder te gaan. De 18-jarige aanvaller zat zondagmiddag in de Klassieker weer op de bank en mocht invallen voor topaankoop Sebastien Haller.

De Amsterdammers hadden afgelopen week naar verluidt een positief gesprek met de achttienjarige spits over contractverlenging en beide partijen praten komende week verder.

Ook het Duitse Borussia Dortmund zou interesse hebben in Brobbey maar heeft bij Ajax nog geen bod neergelegd. Brobbey speelde dit seizoen drie keer in Ajax 1. In het Champions League duel tegen Atalanta Bergamo had de spits een basisplaats.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin