Livestream Brabantse Pijl 2021 wielrennen live

Brabantse Pijl 2021 | Livestream wielrennen

Live Brabantse Pijl 2021

Woensdagmiddag is het tijd voor de Brabantse Pijl 2021. Via de wieler livestream hoef je de koers voor zowel de vrouwen als de mannen niet te missen.

De Brabantse Pijl zit altijd tussen Parijs-Roubaix en de Amstel Gold Race in. Helaas ging de kasseinklassieker afgelopen weekend niet door, maar de AGR gaat mede door inspanningen van de organisatie komend weekend wel door op een gesloten parcours.

Wie doen er woensdag allemaal mee aan de Brabantse Pijl? Mathieu van der Poel die vorig jaar als tweede eindigde achter Julian Alaphilippe heeft rust genomen en bereid zich voor op het mountainbike seizoen wat in mei van start gaat. Ook de winnaar van vorig jaar (Alpaphilippe) laat de koers lopen. Volgens de deskundigen is Wout van Aert de grote favoriet om de Brabantse Pijl van 2021 op zijn naam te gaan schrijven.

Maar wie doen er verder dan wel mee? download hier de startlijst voor de dames en de startlijst van de mannen kan je hier downloaden. Het wielrennen word woensdag live uitgezonden vanaf 15.00 uur op Sporza en via Eurosport. De koers van de dames is alleen online te zien via de Eurosportplayer.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin