Bijlow mist kraker tegen Noorwegen

Bijlow mist kraker tegen Noorwegen

Van Gaal roept Krul op als vervanger

Justin Bijlow mist dinsdagavond de belangrijke WK-kwalificatie wedstrijd tegen Noorwegen. De doelman van Feyenoord is afgehaakt met een blessure.

De KNVB wil niet laten weten wat voor een blessure Bijlow heeft opgelopen. Maandag trainde Bijlow namelijk nog mee met de selectie. Bondscoach Louis van Gaal die zelf ook behoorlijk gehavend is heeft Tim Krul opgeroepen als vervanger.

Naast Krul kan Van Gaal in het cruciale WK-kwalificatieduel met Noorwegen beschikken over SC Freiburg-doelman Mark Flekken en Valencia-keeper Jasper Cillessen, die afgelopen zomer op het laatste moment af viel voor het EK nadat hij besmet was met het coronavirus.

Van Gaal gaf vorige week aan dat Flekken zijn tweede keuze is, achter Bijlow. Cillessen, die als vervanger van de zieke Joël Drommel bij de selectie werd gehaald, zou zijn derde doelman zijn. Dat zou kunnen betekenen dat Flekken dinsdag debuteert in De Kuip.

De wedstrijd Nederland – Noorwegen begint dinsdagavond om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3,  maar ook via deze livestream mogelijkheden.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766