di. sep 21st, 2021
Raymond van Barneveld is back

Ook tour kaart voor Nentjes en Zonnveld

Barney is back! en dat is goed nieuws voor de Barneyarmy. Raymond van Barneveld heeft bij Q-School in het Niedernhausen een tour kaart bemachtigt.

De 53-jarige Hagenaar stopte een jaar geleden als darter, maar is bezig aan een comeback. RVB had graag een finale willen winnen in Niedernhausen maar zo ver kwam het helaas niet. Omdat van Barneveld constant presteerde wist hij op basis van de ranglijst (top 8) een ticket te veroveren.

Ook Geert Nentjes en Niels Zonneveld veroverden een tour ticket waardoor het trio via Players Championship wedstrijden weer kans maken om zich voor het WK darts en de UK open te kwalificeren.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766