di. sep 21st, 2021
Badr Hari - Arkadiusz Wrzosek gratis live stream

Kijk hier gratis via een live stream Badr vs Wrzosek

Zaterdagavond is het zover. Dan kijk je hier gratis via een live stream naar de kickboks partij Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek bij Glory 78 in het Ahoy. Maar er worden meer geweldige partijen gespeeld. Andere gevechten in Ahoy zijn Levi Rigters vs. Tomas Mozny, Tarik Khbabez vs. Antonio Plazibat en Nordine Mahieddine vs. Raul Catinas.

KLIK HIER en kijk gratis Badr vs Wrzosek via een live stream
Scott Rudman van Glory verwacht zaterdag enorm veel spektakel tussen Badr en Wrzosek. ,,Badr vs. Wrzosek wordt spectaculair. Hari heeft de overwinning nodig nadat hij bij GLORY is gekomen tegen de beste zwaargewichten ter wereld. Nu hij hersteld is van blessures en van COVID-19, denkt hij dit gevecht aan te gaan in de vorm van zijn leven. Maar Wrzosek heeft veel kracht en heeft vier van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen. Dit is een must-win voor beiden.”

Badr Hari
Badr Hari

Live stream Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Iedereen kijkt natuurlijk uit naar deze geweldige partij die alleen live uitgezonden word door Spike TV. Maar ook via diverse andere kanalen is het natuurlijk mogelijk om gratis naar Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek te kijken. Op deze pagina vind je diverse streams naar websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE die zeer zeker weten ook Badr vs Wrzosek via een gratis live stream zullen gaan uitzenden.
Programma Glory 78

  • Lichgewicht: Mohammed Hendouf (Mar) – Robson Minoto (Bra)
  • Lichtgewicht: Itay Gershon (Isr) – Guerric Billet (Fra)
  • Weltergewicht: Hamicha (Mar) – Vedat Hoduk (Tur)
  • Zwaargewicht: Nordine Mahieddine (Fra) – Raul Catinas (Roe)
  • Halfzwaargewicht: Luis Tavares (Ned) – Felipe Micheletti (Braz)
  • Zwaargewicht: Levi Rigters (Ned) – Tomas Mozny (Slw)
  • Zwaargewicht: Tarik Khbabez (Mar) – Antonio Plazibat (Kro)
  • Wereldtitelgevecht Halfzwaargewicht: Alex Pereira (Bra) – Artem Vakhitov (Rus)
  • Zwaargewicht: Badr Hari (Mar) – Arkadiusz Wrzosek (Pol)

Kijk zaterdagavond ook online Nederland – Montenegro via deze voetbal livestream. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 20.45 uur. Ook kan je via de Formule 1 livestream het hele weekend hier gratis kijken naar de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

 

Samenvatting
Kijk hier gratis via een live stream Badr vs Wrzosek
Artikel naam
Kijk hier gratis via een live stream Badr vs Wrzosek
Beschrijving
Zaterdagavond is het zover. Dan kijk je hier gratis via een live stream naar de kickboks partij Badr Hari - Arkadiusz Wrzosek bij Glory 78 in het Ahoy.
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766