Amstel Gold Race 2021 gratis livestream

Amstel Gold Race 2021 gratis livestream | AGR LIVE

AGR 2021 livestream

Op zondag 18 april staat de Amstel Gold Race op het programma. Kijk de AGR LIVE voor de mannen als de vrouwen via de gratis wieler livestream.

De Amstel Gold Race word komend weekend live uitgezonden via diverse kanalen. Zowel via livestream 1 als livestream 2, maar ook via de bekende zender NOS, Sporza en Eurosport.

Amstel Gold Race 2021 gratis livestream
Amstel Gold Race 2021 gratis livestream

Gesloten parcours

De AGR van 2021 word voor zowel de mannen als de vrouwen op een gesloten parcours verreden. Dit allemaal wegens het coronavirus en de coronamaatregelen. Het circuit is in totaal 16,9 kilometer lang. Nadat de renners dat twaalf maal gereden hebben, volgt een slotronde van 15,8 kilometer. In de grotere ronde zitten de Geulhemmerberg, Bemelerberg en Cauberg; die laatste ontbreekt in de finishronde.

De Amstel Gold Race start om 12.15 uur en de race finisht naar verwachting rond 17.45 uur.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin