ma. sep 20th, 2021
Ajax

Pröpper bezorgt Twente een punt in de Grolsch Veste

Ajax heeft in de Eredivisie zondagmiddag punten verspeeld. De Amsterdammers speelden bij FC Twente met 1-1 gelijk.

Op basis van de wedstrijd was een puntendeling dik verdiend te noemen. Ajax kwam via Haller wel aan de leiding na rust, maar Pröpper schoot vlak voor tijd de gelijkmaker langs de kansloze doelman Stekelenburg.

Het doelpunt van Pröpper kwam door een goede zet van de trainer. Jans dirigeerde zijn verdediger om mee naar voren te gaan en de eerste bal die hij voor de voeten kreeg zat er direct in.

Ajax staat na twee speelronde vierde met vier punten. FC Twente vinden we terug op een twaalfde plaats met 1 punt.

Kijk komend weekend via de Formule 1 livestream naar de Grand Prix van België. De voetbalwedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn weer live te zien via de gratis voetbal livestream. Mis geen Sport en kijk alles online via een Gratis Sport kijken livestream.

Samenvatting
Pröpper bezorgt FC Twente een punt tegen Ajax
Artikel naam
Pröpper bezorgt FC Twente een punt tegen Ajax
Beschrijving
Dankzij een doelpunt van Robin Pröpper heeft FC Twente zondagmiddag in de Eredivisie een punt weten te pakken tegen Ajax. Het duel eindigde in 1-1.
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766