di. sep 21st, 2021
Christian Eriksen

Internazionale vraagt flinke som geld voor Eriksen

Ajax wil middenvelder Christian Eriksen in de winterstop terughalen naar Amsterdam. Dat meldt Sky Sports Italia vanavond. Eriksen speelde van 2010 tot 2013 voor Ajax waarin hij 113 duels speelde en 25 keer scoorde.

Of de 28-jarige middenvelder daadwerkelijk in Amsterdam zal gaan terugkeren dat valt nog te bezien. De Deen verruilde vorig jaar Tottenham Hotspur voor Internazionale voor een bedrag van 27 miljoen euro. Internazionale wil dan ook een flinke som geld op tafel zien voor Eriksen die weinig aan spelen toekomt.

Ajax is niet de enige club die geïnteresseerd is in Eriksen. Het management van de Deen praat ook met Wolverhampton Wanderers. Paris Saint-Germain zou ook belangstelling hebben, maar de club uit Parijs heeft nog geen bod gedaan. Verder zijn ook andere clubs nog niet concreet.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766