Ajax – FC Utrecht kijk je hier via een livestream

Ajax – FC Utrecht kijk je hier via een livestream

Livestream Ajax – FC Utrecht

Ajax – FC Utrecht kijk je hier via een livestream. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is vanmiddag om 14.30 uur.

De Amsterdammers zijn het gehele seizoen al in topvorm. Alleen FC Twente wist Ajax punten af te snoepen. Verder is de ploeg van trainer Erik ten Hag amper in de problemen gekomen en staat het na zeven speelronden bovenaan met 19 punten en een doelsaldo van 30 voor en 1 tegen. De vraag is wat kan FC Utrecht vanmiddag.

Ajax – FC Utrecht livestream

KLIK HIER en kijk Ajax – FC Utrecht nu live via livestream 1
KLIK HIER en kijk Ajax – FC Utrecht nu live via livestream 2
KLIK HIER en kijk Ajax – FC Utrecht nu live via livestream 3

Livestream Ajax - FC Utrecht
Livestream Ajax – FC Utrecht

De wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht word vanmiddag ook live uitgezonden op de televisie via ESPN 2. Heb je geen abonnement op deze zender dan heb je ook altijd nog de mogelijkheid om de wedstrijd online te kijken via een livestream. Actueel Sportnieuws zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website vind je wel directe linkjes om de wedstrijd gratis online te kijken.

Zo kan je bijvoorbeeld via de volgende websites gratis voetbal kijken. Live Soccer TVEleven SportsStream FootballSky SportsFirst RowsportsStream to WatchESPN WatchDaznFubo TVSportrar TVHesgoal en LIVE TV staan er om bekend dat ze met regelmaat wel eens een potje voetbal uit de Eredivisie of andere competities live uitzenden.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766