Kerim Frei

Aanvaller Kerim Frei keert terug bij FC Emmen

Frei eerste winterse versterking voor Drenten

FC Emmen haalt Kerim Frei terug naar De Oude Meerdijk. Hij komt over van Istanbul Basaksehir en tekent in Emmen een contract voor anderhalf seizoen.

Vorig seizoen werd de Turks-Zwitserse vleugelspits eind januari gehuurd van de Turkse club en maakte hij een uitstekende indruk in de eredivisie. Door een blessure en het vroegtijdig afbreken van de competitie speelde hij slechts vier wedstrijden (waarin hij één doelpunt
maakte), maar in die korte tijd groeide hij uit tot een publiekslieveling.

Frei begon in de jeugd van Grasshopper Club Zürich, maar debuteerde in het betaalde voetbal bij Fulham. Via Cardiff City, Besiktas en Birmingham City belandde hij in 2017 bij Istanbul Basaksehir in zijn vaderland.

Voorzitter Ronald Lubbers: “Vorig seizoen hadden we een optie tot koop bedongen, maar die optie konden we mede door de coronacrisis helaas niet lichten. Het was geen geheim dat we hem graag langer aan ons wilden binden. Dat is nu alsnog gelukt en daar zijn wij bij de club, en ik denk veel supporters ook, ontzettend blij mee. Zijn specifieke kwaliteiten kunnen voor de aanvallende impulsen zorgen die we nodig hebben in deze moeilijke periode.”

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin